Voedingsadvies

Ik bied twee begeleidingspakketten. 

Het eerste pakket, de ‘Quickscan‘, omvat een uitvoerig intakegesprek en vervolgens een consult waarin ik je een uitvoerig voedingsadvies geef. Natuurlijk helemaal op je persoonlijke situatie toegesneden!

Het tweede pakket,Een mooier gewicht in twee maanden‘, omvat een uitvoerig intakegesprek en daarna vijf consulten – naar keuze ‘live’ tijdens een wandeling of een bezoek bij jou thuis, of online. Daarin geef ik om te beginnen persoonlijk advies op het gebied van voeding, maar gaan we ook dieper in op andere dingen die kunnen bijdragen aan overgewicht; denk aan stress, slaapgebrek en te weinig beweging.

In aanvulling op beide pakketten kan ik je nog wat ‘Extra steuntjes in de rug‘ geven. Denk aan nog wat meer begeleidingsconsulten waarin we kunnen inzoomen op het ‘inslijten’ van je nieuwe gezonde gewoonten. Of een tweede eetdagboekanalyse, om te checken of je helemaal op het goede spoor zit. Ook kan ik een uitgebreid, op jouw eetvoorkeuren toegesneden weekmenu voor je samenstellen, zodat je zeker weet dat je verantwoord én lijnvriendelijk eet.